Dag 6

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 8 Jan 2009 08:01
06:09.251N 82:12.422E
 
Der er nu mindre end et døgn til at vi anduver Galle, på Sri Lanka. Det sidste døgn har budt på forskelligt vejr. I går havde vi god vind, flot sol og en fantastisk solnedgang. I løbet af natten trak det sammen til flere kraftige regnbyger, vinden drejede flere gange og varierede meget i styrke. Vi var forberedt og havde fundet cockpit teltet frem, så vi kom igennem natten uden at blive drivende våde. Her til morgen er det klaret op og vinden er nu meget stabil 7 til 10 sekm.fra nordvest og lidt overskyet.
 
Alt vel ombord, vi er hvis kommet i det mode, hvor den ene dag ligner den anden og har svært ved at huske hvad dag i ugen det egentlig er. Egentlig er det også ligemeget, vi arbejder jo selvom der er weekend og afspadsere når vi kommer i havn.
 
Ship Ohøj fra LouSill
Thomas, Peter og Anne-Marie