Søndag i Almerimar, Spanien

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 23 Apr 2007 14:53
36:41.78N 02:47.50W
 
                                      
 
 
 
Almerimar er meget brugt som skandinavisk overvintringshavn. Straks vi havde sat fortøjningerne, blev vi inviteret til Skandinavisk aften. Vi mødtes med danskere, svenskere og nordmænd som enten boede i lejlighed, havde boet i båden her hele vinteren eller som lige var kommet herned igen og skulle starte sejlsæsonnen. Det var hyggeligt, der blev snakket livligt et par timer.
På havnen er der et stort bådeværft med motorværksted, sejlmager og rigger.
Vi fik i går afmonteret agterstaget og indleveret det til riggeren til isolering. Vi er blevet lovet det færdigt til mandag aften. Har dog hørt rygter om at det kan gå hen og blive til SMT(spansk måske tid).
Vi har ingen hast, der blæster iøjeblikket 15 sek.m fra øst (Levante) så vi har ikke planer om at sejle de første par dage.