Ækvator

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 5 Nov 2008 06:16
00:00.00S 105:21.430E
 
 
Med Sumatra til bagbord og det Syd Kinesiske Hav til styrbord, krydsede vi idag den 5. november 2008 klokken 10.40.03 ækvator og er nu på den nordlige halvkugle igen. Kong Neptun kom ikke ombord denne gang, så vi bestemte os for at hilse på ham, imens vi krydsede linien.  Badestigen blev sænket ned i det 31 grader varme vand. Efter tur svømmede vi over ækvator. Det kunne lade sig gøre da strømmen hele tiden trak os tilbage over linien. Det hele føles nu mere rigtigt og bekendt såsom at vandet løber den rigtige vej rundt i toiletterne.
  
Natten har været meget fredelig, vi har motorsejlet i fuldstændig fladt vand. Månen er ved at være halv og stjernerne har lyst og funklet hele natten. Af og til får vi besøg af delfiner, som lige skal chekket om alt er ok ombord.
I morges fik vi besøg af en fiskerbåd, som strøg lige foran stævnen. De vinkede og hujede til os, vi opfattede det som at de lod deres dårlige fiskeheld springe over på LouSill.
 
Vi har fortsat forventet ankomst til Nongsa Point i morgen engang.
 
Ship Ohøj fra Lousill
 
Peter og  Anne-Marie