Dag 8 på vej til..........

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 11 Mar 2008 20:03
07:04.301S 107:53.526W
 
Efter en uges sejlads har vi her i nat rundet de første 1000 sømil. Vi sejler nu igen med almindelig sejlføring, altså med genua og storsejl. De sidste dages eksperiment med twin head sail, var ikke en udpræget succes. Vinden kom ikke direkte fra agten så vi var hele tiden nødt til at korrigere. I dag er der 5 til 10 sekm fra agten tværs, så vi har en meget behagelig næsten halv vinds sejlads. Vi ligger stadig i den forreste del af feltet og har her i nat indhentet Fine Fleur, som startede en dag før os.
Højdepunkterne i løbet af dagen er roll call kl. 10, frokost og senere aftensmad. Vi har endnu friske grønsager tilbage i nettet og i køleskabet, men ikke til mere end et par dage. Vi fik ellers en forskrækkelse forleden da vi skulle have mad op af fryseren. Den var ved at tø op!!!! Heldigvis var der ingen skade sket på kødet, men termostaten er gået, så vi må fryseren til at køre uafbrudt. Det betyder igen, at vi er nødt til at køre generator oftere. Men diesel har vi nok af, vinden bærer os frem herude.  
I går fik vi en time forærende, vores tid er nu minus 9 timer til DK.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Lars, Peter og Anne-Marie
 
 
Da vi mangler avisbudet der kommer forbi og ingen radio/ internet har, modtager vi gerne nyheder på:  Lousill {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com