Rødehavet dag 4

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 3 Mar 2009 16:00
16:10.898N 39:29.121E
 
Vejrguden er med os, vinden har lagt sig og vi er lovet mindre vind de næste par dage drejende til det sydlige, så vi er på vej nordpå igen. Vi har endnu ikke besluttet om vi stopper op i Sudan og går i land eller om vi sejler direkte igennem til Port Ghalib i Egypten.
Ellers har det i dag været en rigtig god fiskedag, Thomas hev en stor tun ind og fik den hallal slagtet. Tunen blev hængt ud over skibssiden for at dryppe blod en halv times tid. Desvære forsvandt den pludselig, om den er blevet snuppet af en haj eller om snøren er knækket er uklart. LANG NÆSE. OK snøren blev smidt ud igen og 5 minutter senere fik vi en ny tun på 3 kilo på dæk. VILD JUBEL !!!!!! Vi er ved at have rutinen - Thomas styrer snøren - Anne Marie styrer hooken og vandslangen - Thomas partérer -  Peter fotograferer og kommer med gode råd og spydige kommentarer nede fra cockpittet.
I aften vil vi forsøge os med Sashimi.
 
Alt vel ombord
 
Ship Ohøj fra LouSill