På vej til Ibiza

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 22 Jun 2007 17:58
38:58.927N 1:32.338E
 
    
 
Udrustet med ny sprutte og ny sardin til fiskestangen, sejlede vi fra CalaNova over til Ibiza. Der gik ikke lang tid før fiskestangen gav lyd og en tun var på krogen. Vi var sultne og tunen var tilberedt og fortæret indenfor en time.
        
 
 
 
 
 
 Tun nummer 2 kom på krogen tæt på Ibizas kyst.
 
 
Henunder aften kom vi til Cala Caná og smed ankeret. Inden der var gået fem minutter var vi alle ude og få en svalende dukkert. Vi fik en noget urolig nat med meget rulleri så stemning var lidt trykket til morgen. Eller var det tømmermænd....................
 
Vi er nu gået i havn i Sta Eulaila, vi har hørt rygter om stor festivitas ifbm. spaniolernes fest til Sankt Hans. Vi regner med at blive her de næste dage og leje en bil for at komme lidt rundt på øen.