Dag 1 på det Indiske Ocean

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 3 Jan 2009 04:32
08:15.051N 95:55.914E
 
Vi er nu for alvor på vej til Sri Lanka. Vores lille stop ved Similan Islands var en af højdepunkterne hvad angår snorkling. Vandet og dyrelivet var helt utroligt flot.
Første nat har været meget blandet, der har været rimelig med vind, dog lidt mærkelige bølger, så vi er blevet rullet godt og grundigt. Her til morgen, hvor vi blev vækket ved duften af frisk bagt brød (Thomas) er der kommet lidt mere gang i vinden og vi surfer afsted med 7 knob. Fiskesnøren er i vandet igen.................Vi fik bid, men linien knækkede, så nu har vi sat en mindre sprutte på og sat seddel på at fisken ikke skal være mere end 8 til 10 kilo.
 
Alt vel ombord
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
 
Thomas, Peter og Anne-Marie