Dag 14 på vej til..........

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 17 Mar 2008 19:47
08:32.050S 124:34.638W
 
I går aftes rundede vi punktet hvor vi havde 1000 sømil tilbage. Dejlig fornemmelse at se, at der nu står 5 eller 6 dage til ETA.... Vi fejrede det med kylling i karry ala hawaii. I et øjebliks eufori foreslog kaptajnen at vi skulle have rødvin til maden. Reglen er ellers ( ingen regel uden undtagelse) at der ikke nydes spritus ombord, når vi sejler. Om det var nemesis eller hvad, det lykkedes ikke at nyde vinen overhovedet. Først væltede flasken 2 gange, heldigvis var der prop på, derefter kom der for meget i et af glassene, så væltede der et glas ud over det ene sæde og til sidst væltede endnu et glas nede i pantryet, hvor det blev spildt ud over gulv og komfur.Der forestod et størrer rengøringsarbejde i cockpittet her til morgen. Det klarede Lars med motorrens.  Moralen er, nyd ikke rødvin ombord på LouSill med en fart af 7,50 til 8,50 knobs vind, høje bølger og efter mørkets frembrud. 
 
Vores nye sejlføring med spilet forsejl, ud til enten den ene eller anden side og storsejl virker fint, vi har rigtig god fart, dog ruller vi en del i de store bølger. Der har de sidste par døgn blæst 10 til 15 sekm.
 
I dag ved roll call, blev urerne stillet yderligere 1,50 time tilbage. Det betyder at vi nu er på Nuku Hiva tid, men også at vi er 10,50 time efter DK tid.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Lars, Peter og Anne-Marie
 
lousill {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com  hvis der sker noget nyt i DK.