På vej mod Cook Islands

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 31 May 2008 03:29
19:52.329S 157:15.796W
 
 
Efter en nat med ret store bølger og næsten ingen vind, har vi været nød til at sejle det meste af tiden for motor. Vinden har været lige i snotten, den vind der var, der er drevet regnbyger henover og det blandet med bølger, har givet os en urolig nattesøvn. Specielt i forpitten har Signe nogen gange følt sig vægtløs.
Men her til morgen skinner solen igen og vi er ret optimistiske mht. vejret, der mangler kun et par enkelte knob, så kan vi sejle for sejl alene og endda en halvvind. Som der ser ud nu vil vores ankomst blive engang lørdag eftermiddag.
Dagens drama udspillede sig her midt eftermiddag..............der kom en fisk på krogen, den kom så tæt på at vi kunne se den ind i øjnene og så tog pokker fat i den og den hoppede af krogen. Det var så vidt vi kunne se.... en stor tun på mindst 7 til 8 kilo, mad nok til flere dage. Der blev bandet ombord. Men det beviser at vores nye sprutte ( en fødselsdagsgave fra 55 gr NORD) virker, det var vi efter 3 dage ved at være i tvivl om.
 
Ship Ohøj fra LouSill
Signe og Jakob
Peter og Anne-Marie
 
 
kommentarer ønskes på :  lousill {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com