Cala San Pedro

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sat 4 Aug 2007 12:45
36:54.1255N 001:58.7330W
 
 
I Puerto De Garrucha blev vi kontaktet af 2 sejler, som spugte om vi havde en vejrmelding, de ville sejle nordpå tidlig næste morgen. De fortalte om Cala San Pedro. Det er en "hippie cala" hvor unge mennesker kommer vandrende til over bjergene. Der er bongotrommer og raggaerytmer og en "sær" duft af mengen hygge inde fra land.
Vi sejlede dertil og kastede anker, vandet var som sædvanligt meget klart og der gik ikke mange minutter før vi var i for at snorkle.
Rigtigt nok så vi unge mennesker komme gående over bjerkammene med rygsæk og liggeunderlag. Natten igennem var der liv og glade dage, bål på stranden og sjov og ballade.Den hvide bygning er en "restaurant" ellers var der kun skurer og telte.Duften af jeg ved ikke hvad, var der, de sanitære forhold var omme bagved hvor der plantet til med pilekrat. Alt forløb stille og fredeligt, der blev badet og hygget og de fleste var solbrændte over hele kroppen.