Søndag på vej til Galapagos

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 17 Feb 2008 17:05
02:37.551N 86:16.712W
 
Der er mange måder at tilbringe en søndag på .....nogen holder fødselsdag, går i kirke, tar på familiebesøg, sover ud eller ser håndbold. Vi her på LouSill har fået friskbagt brød til morgenmad, har holdt roll call, læst et par afsnit af den igangværende roman, hørt musik på Ipod, prøvet at bevæge os lidt rundt og kigget ud på en regnfuld himmel. Heldigvis er båden tør og vi har god ly under vores bimini.
Vi har ca 300 sømil til målet, de sidste par døgn har været lidt for motor, lidt for sejl og igen for storsejl og motor. Vi har vinden lige imod os, Der er optil 8 sekm, store bølger imod og regnvejr. Så altialt er det ikke den bedste måde at tilbringe en søndag på. Det er svært at holde ordentlig fart i båden, når den hugger ind i bølgerne og kaskader af vand står op omkring. Som det ser ud nu forventer vi at være på Santa Cruz den 20. feb.
 
Ja livet leves  - eller det her er da hvis bare noget der skal overståes!
 
Lars, Peter og Anne-Marie