Dag 4

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 17 Sep 2008 10:22
10:51.533S 133:40.858E
 
Dagen i dag er gået med planlægning af de sidste 120 sømil ind til Darwin. I Darwin er der 7 meter tidevand, og der er fuldmåne i øjeblikket, så der er noget at tage hensyn til. Vi skal sejle ind igennem et stræde bagved Melville Island, hvor der er kraftige strømme og turen kan ikke nåes på en gang tidevand. Vi bliver måske nødt til at ankre op i en bugt og vente på strømmen vender. Når vi kommer til Darwin, skal vi ankre op i Fannie Bay og vente på karantænemyndighederne, som skal komme ombord for at chekkes bådens søventiler, vandindtag og afløb for sortsribede muslinger. Hvis de finder muslinger ved bunden, skal der gift i alle ventiler og huller og måske på land for at blive "afluset" for muslinger. Alt dette for at undgå at få muslinger ind i marinaerne, da det er blevet lidt af en plage.Slusen skal også times, da der kun er åbnet nogle timer omkring højvand. Måske er vi heldige og kan undgå alt dette, da vi fornylig på Fiji, var på land og fik ny bundmaling.
 
Dagen hvor vi er over halvvejs, fejres med en friskbagt brunsvier. Som ekstra desert har vi lige haft en stor flok delfiner omkring båden.
 
Vi hører i øjeblikket : Lets Dance med Donna Summer!
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie