Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 13 Dec 2007 19:27
17:03.980N 61:53.025W
 
Birgit kom i forgårs, og er nu indstalleret i skibet.
Dagene på land går med forskellige arrangementer. I går var vi på rundtur og se hele øen og dens seværdigheder. En fantastisk flot ø. Vi spiste på en restaurant i vandkanten til calypsomusik, og badede en del inden hjemturen.
I aften er hele Blue Water Rally inviteret til caribisk aften af turistministeriet. Vi skal have det caribiske udtryk på, og der kommer mange prominente gæster som hele ministeriet på øen, og andre gæster. Vi bliver ca. 150 pers. i alt. Festen afholdes i den lokale golfklub.
Efter middagen er der steelband/olietøndemusik og senere spiller der et danseorkester.
 
I morgen fredag sejler vi rundt om hjørnet til English Harbour, og lørdag skal vi til barbeque on the beach. Vi skal alle mødes i gummmibåd på en bestemt strand og feste endnu engang.
Søndag tager vi afsted igen, uden Blue Water Rally. Vi begynder at sejle sydpå til nogle af de andre øer, og skal ende på Granada hvor vi skal holde jul.
 
Vi glæder os til at komme ud at sejle igen efter at have ligget en uge i Jolly Harbour.
 
Vi er desværre kommet til at skrive en forkert e-mail adresse på nogle af de sidste opdateringer på hjemmesiden, derfor er den rigtige som nedenfor nævnt.
 
Jo, livet leves også på land.
 
Mange hilsener fra besætningen på S/Y "lousill".
 
 
 
         
    Antigua dukker op af havet forude                                                            Pandekager vendes i luften
 
 
 
Atlanterhavsbeviset udleveres
 
      
Birgit ankommer med fly til Antigua                                                   Velkomstdrinks - en piña colada til en træt rejsende!