Rødehavet dag 7

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 6 Mar 2009 15:38
21:50.652N 37:13.935E
 
Vi har idag nydt en ekseptionel rolig dag, det eneste forstyrrende element værende motorens konstante brummen. Der har været havblik siden i morges, og LouSill har roligt skåret sig igennem det blanke vand, altimens vi har nydt en slapperdag med solbadning og lidt mere kortspil.
Dog er vinden her til aften begyndt at tage lidt til, så vi håber på at de hårdtarbejde japanere kan få sig en pause i nat. De sidste par dage inden vi når Port Ghalib er der lovet god vind fra en gunstig retning, og vi glæder os derfor til forhåbentlig at få nogle gode dage for sejl her til sidst.
 
Vi vil under alle omstændigheder ikke brokke os, eftersom det så notorisk hårde og uforudsigelige Rødehav har vist sig fra en ganske pæn side.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter, Anne-Marie og Thomas