Cala Bardina

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 2 Aug 2007 10:20
37:25.7648N 001:30.3265W
 
Endnu en dejlig cala med fuldstændigt klart vand, dog ikke ret meget tang, så det var begrænset hvor mange forskellige fisk der var. Vi var dog så heldige på en af snokleturerne at se en rokke. Den var ca. 75 cm i diameter Efter at have studeret arterne nærmere, er vi kommet frem til, at det må være en pilerokke. Stort!!!
 
  En solopgang for engang skyld.
 
 
Ja her blev vi faktisk i tre dage, vi roede ind til stranden og provianterede og spiste på strandcafeerne. Stedet var meget nderledes end mange af de andre feriesteder vi har været. Det lignede et sted hvor der kun var spanske feriegæster. Mange boede i campingvogne og telte.
 
 
 
 
     Anker alarmen efter et par nætter, hvor vi hele tiden drejer rundt med solvinden.Bemærk vandteperaturen 29,3 gr.