Dag 6 på vej til...

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 9 Mar 2008 18:42
06:01.265S 101:42.580W
 
Søndag den 9. marts 2008
 
Vi har nu fået vores dobbelte forsejl med prevendere op og og er nået ned i trade vind bæltet. Vi skyder en fart over grunden på 7 til 7,5o knob. Solen skinner i dag for første gang i tre dage og havet omkring os har en flot blå farve. Flyvefiskene hopper fra bølge til bølge og enkelte fugle følger os herude.
De sidste to nætter har været med kedelig regn og meget mørk nat. Vi glæder os til månen begynder at vise sig om nogle dage.
Vi har Talismano, Fine Fleur, Pelle 5, Our Island og Blue Raven foran os.Vejret herude er meget vækslende, i nat har vi ligget i et vindstille område. Det kunne ses på de andres posistioner her til morgen ved roll call. Vi har noget at indhente.
 
God søndag fra 
Lars,Peter og Anne-Mrie