Dag 3 på vej til Galapagos

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 15 Feb 2008 21:46
04:45.894N 83:07.967W
 
Vi har nu 550 sømil tilbage før Galapagos, og må se i øjnene at det bliver for motor det meste af vejen - Stillehavet lever fuld ud op til sit navn, der er ikke mange krusninger at sejle på.
Det flade vand giver rig mulighed for at fiske. Det har vi også gjort i alle de lyse timer. I går fangede vi en lille tun på morgenvagten og havde senere på dagen bid hele fire gange. Det lykkedes dog ikke at hale dem indenfor. En af gangene var den en sværdfisk på næsten 2 meter som bed stålforfanget over og forsvandt ned i dybet med vores flotte gule sprutte.
På Lars´s morgenvagt var der igen bid, vi andre blev vækket af hjulets snurren og kom op og så på. Det viste sig at være en flot guldmarkrel. Lars kæmpede med den i en times tid og fik den gjort træt nok til at vi kunne sætte hoocken i og hale den ombord. Den var 125 cm lang og vejede nok 12 - 15 kilo. En meget flot fisk  - billede følger når vi kommer på nettet - med flotte gul grønne farver. Der er mad til flere dag og så smager det pragtfuldt.
 
 
Livet leves
 
SY LouSill
Lars, Peter og Anne-Marie