Dag 2 påvej til Marquesas

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Wed 5 Mar 2008 20:18
02:43.974S 91:59.432W
 
I går, tirsdag den 4. marts kl. 09.15, forlod vi Puerto Ayora Galapagos. For at ankre i bugten, skal man have både et for- og et agter anker i, så vi var spændte på om der i løbet af de 14 dage, var sket forviklinger af ankrene. Heldigvis var der ingen problemer med at få ankrene fri, så vi kunne glide let og ubesværet ud af Admirals Bay.
Vejret det første døgn har været blandet, det har budt på vindstille, let vind, høj sol, regn, lyn, modstrøm og her til sidst dejlig sejlads for sejl. Vi sigter på et punkt omkring 5 grader syd, hvor der skulle være mulighed for lidt vind så vi kan få vores 2 forsejl og 2 spielerstager op. De skulle gerne bringe os til Nuku Hiva, Marquesas på 21 dage hvis alt går som forventet. 
Ved roll call i morges var der 10 både på vej over, resten ca 20 både følger efter de næste par dage.
 
Alt vel ombord
 
Lars, Peter, Anne-Mrie