7 Sept. 09. Biscaia Dag 3

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Mon 7 Sep 2009 12:31
Posisjon 43:18.871N 9:16.522W
 
I skrivende stund ser vi Spania !
 
Siste døgnet har vært preget av lite vind, sol, sol og atter sol. Noen dønninger er det jo, men ikke allverden.
 
Gutta tar nå nattvakter mens skippern kan ligge nede å purke og sove. De operer kartplotter, justerer seilføring og viker for andre båter når det er nødvendig. Virkelig et "Competent Crew"
 
I dag startet dagen med morgenbad i 22graders koboltblått vann på nesten 5000 meters dybde. Så var det Egg&bacon og et slag amerikaner før delfinalarmen gikk igjen. Denne gangen var det store flekkdelfiner som lekte seg rundt båten.
 
Like etter kom en kjempestim stripe-delfiner som ville leke. Gutta lot seg ikke be to ganger, og hoppet i vannet. Like etter kom også Sus som så gjerne ville klappe disse nydelige dyrene. Hun hoppet like godt rett ned i vannet mellom to av de største eksemplarene. Delfinene svømte rund og under badegjestene, men kom aldri helt på "klappe" hold. En fantastisk naturopplevelse.
 
Vi regner med å være i Bayona sent i kveld/natt.
 
Ut fra Escape...