10 Juli 09. Risor-Smogen

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 10 Jul 2009 10:06
Posisjon: 58:38.840N 09:41.760
 
Torsdagen i Risør var preget av regn i store mengder. Vi ruslet litt rundt å kikket på kunsthåndtverk som var til salgs fra oppsatte boder
 
Utpå ettermiddagen kom Jan Petter og Anita med Jonas som eneste mannskap. Vi samlet barna i Escape og de voksne i Elyssey (riktig stavet ?) til middag. Thomas og Jonas dro på kino mens vi voksne ble sittende å prate og kose oss utover kvelden. Det ble relativt tidlig kveld med planlagt avreise i dag 0900. Skippern måtte en tur i banken først for å sette inn pengene for bilsalget som han fikk i kontanter av kjøperen. Liten vits i å drasse på norske penger, nå da vi antakeligvis har forlatt Norge for ett års tid.
 
Martin ble purret, og vi fikk jolla på  dekk. Nå er vi godt klar av norskysten med kurs for Smøgen. Det blir siste stopp for Martin og Katti før de reiser hjem til jobb. Været i dag er opphold men med en del mørke skyer i horisonten. Det blåste null og niks når vi dro, men nå har den tatt seg opp litt slik at vi støtter med storseilet. Dessverre er retningen foreløpig ugunstig så det blir nok motorseiling en stund til.
 
Vi ligger i Smøgen området antageligvis til søndag, og vurderer om vi da skal gå nordover for å møte Hexene.
 
Over og ut fra Escape