7 Juli 09 Kragerø

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 7 Jul 2009 09:33
Posisjon 58:52.133N 09:24.909E

Vi ankom Jon & Alette på ettermiddagen søndag og fant en fin plass på enden av en flytebrygge. Alle mann i jolla og over til hytta hvor vi ble møtt med sprudlevann av Jon, Alette, Linda og Roy. Kjempehyggelig at Roy hadde kastet seg i bilen og kommet ned for å hilse på oss.

Været var litt av og på, men regnet holdt seg unna slik at vi fikk kost oss med maten ute på terrassen. Det ble servert en fantastisk bakt ørret kreert av Linda og med Jon sin legendariske potetsalat.

Det ble litt dramatikk utpå kvelden når vi forstod at plassen vi lå på tilhørte en annen båt. Vi registrerte febrilsk aktivitet inne på brygga, så Martin og Katti kastet seg i jolla og fikk flyttet båten til en ledig bøye.

Praten gikk til utpå natta, og Roy ble med ut til Escape for å teste å sove i plastbåt..

Dagen etter ble vi servert frokost på hytta, og vi satte kurs mot Kragerø. Litt lite vind, og rett i ryggen gjorde at vi hjalp til med motor.

Vi la oss i gjestehavna hvor det var god plass. Faktisk så synes vi at det er litt lite båter utpå ennå uten at det plager oss. Havneprisen var 250 kroner uten internett. Det synes vi er drøyt. Nå har vi internet via ICE ombord, men en slik pris er mye uten å ha et komplett tilbud mener nå vi.

Kvelden ble avsluttet på Tollboden med pizza og hvitløksbrød.

 

Det tok litt tid før jeg fikk rotet frem kameraet, men telelinsen hjelper jo litt...