Sommerferien 2008: Vãderøyene

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 1 Aug 2008 23:02
Posisjon: 58:34.877N 11:03.865E
Motor:  699h
Motortimer hittil: 40
Trip: 13 nm
Utseilt: 298 nm
 
Ytre Huø var en perle. Etter besøk på en av naboøyene hvor det er Sveriges tetteste konsentrasjon av jettegryter (96 stk), gikk ferden videre i stekende sol til de forgjettede Vãderøyene. Fantastisk kryss utover, men litt lite vind. Smekkfullt i havna på Storø, men vi fant en super plass i det smale strømsundet på yttersiden. 24.8 grader i vannet. Alle ligger å vaker i det grønne vannet. Litt etter kommer Sailabout og Hex. En fantastisk ettermiddag og kveld. Nydelig middag, både for liten og stor. Litt trist fordi Petter og Andreas reiser hjem i morgen. De har vært fantastisk flinke og hjelpsomme å ha ombord. Værmeldingene er sprikende, og vi har fortøyd for storm med 3 ankere og diverse liner i land i alle retninger. I morgen kommer Jan Petter m/kompani for å feire JP sin 50 års dag. Vi gleder oss.
--------------------
 
Badeliv i 24.7 grader:
 
 
 
 
Barnebordet hos Escape: