Sommerferien 2008: Vãderøyene

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sat 2 Aug 2008 20:26
Posisjon: 58:34.877N 11:03.865E
Motor:  699h
Motortimer hittil: 40
Trip: 0 nm
Utseilt: 298 nm
 
Vi tok en dag til i strømsund på Vãderøarna. Tidlig opp for å kjøre Petter og Andreas til Taxi-båten. Trist, gutta er virkelig positive og flinke mannskaper, men konf-leir og andre ting kaller. Sailabout drar nordover uten at vi klarer å få til en deasent avskjed. Vi sees sikkert snart...
Vi lå litt kjelkete til, og flyttet oss til bryggene. Sidelengs langs de mest attraktive bryggene i den svenske skjærgårdene, var vi plutselig ensomme. Tydelig at folk lett lar seg skremme av et skarve kulingvarsel...Så frokost, og til sengs....dette er ferie. STOR frokost og så 4 timer på øyet..
Hex kaller, ganske så utidig, til dyst. Møllers er ventet om få minutter. Stor ståhei med klargjøring av gaver og blåseinstrumenter. De legger seg sidelengs foran Hex og Escape. JP fyller 50, og det blir litt boblevann og kaviar. Videre til forfriskninger på Kroa, og avslutning av kvelden med reker og diverse på svaberget.
 
----------
 
Stor gjensynsglede med jubilanten:
 
 
Kroa på øya:
 
 
 
 
Sidelengs på Vãderøarna: