Sommerferie 2007: Marstrand

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 19 Jul 2007 22:23
Posisjon: 57:53.065N 11:35.262E
Dato: Torsdag 19.07.07
 
Det var en slitsom natt. Det blåste hatter&høy, og skipperen måtte opp å justere fortøyningene flere ganger. Dårlig søvn gir dårlig kvalitet på dagen. Med morgenen så kommer også noe bedre vær, og båtene rundt oss begynner å dra. Vi finner en fin plass litt lenger inn på brygga. Hexene er ventet inn.....
 
Skipperen får seg en løpetur, og er såre fornøyd med seg selv. Gutta kommer tilbake, de har overnattet hos Oscar.
 
Så får vi se en flunkende ny Dufour 40 komme skliende inn for fulle seil. Det er Hexenes nye båt. Skikkelig fin, med frekk baug som ligger litt over vannlinjen. Den ser superrask ut. Vi lar de finne seg en plass før vi rusler bort for å drikke opp godsakene deres. Det blir en fin aften med mange historier fra den farefulle ferden gjennom europas kanaler.
 
 
Anniken og Tom ønsker velkommen ombord i deres nye båt. Gratulerer.