3 Juli 09. Koster

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 3 Jul 2009 12:39
Posisjon: 58:53.600N 11:00.701E
 
Vi krysset fra Svenner til Strømstad i strålende sol og badetemp på 23 grader midtfjords. Ikke mye seilvind, så det ble motorkjøring.
Ankom Strrømstad i 1600 tiden og handlet diverse både i hvite og rosa poser !
Bunkret diesel og vann før vi dro over til Kostersundet hvor vi nå ligger. Kvelden ble avviklet på Strandkanten Kafe med fiskesuppe og hamburgere. De eldste ungdommene ble igjen i Strømstad, men var ombord med rutebåten allerede i 23-tiden. Vi ble kjent med to kamerater som er på ferie. T+S gikk å la seg etter middag, mens ungdommene ble sittene oppe til langt etter soloppgang i nabobåten.
 
Susanne klarte igjen å snakke seg fra havneavgift med begrunnelse i ARC deltagelse. Veldig sporty innstilling fra havnesjefen her på Nord Koster. Vi må bare anbefale havnen på det varmeste.
 
Badebuksa til Sander er funnet ! Den dukket opp når vi ryddet oss igjennom de siste haugene med stæsj.
 
Båten begynner å bli seilklar mht. stuing av saker og ting. I morgen drar vi over til Tjøme for å hilse på Kattis far. Det er meldt fin vind, kanskje litt skarp vinkel, men vi tåler noen slag.
 
Det kan se ut som om været snur ila helgen. Det betyr bare at vi får sove litt bedre om natten. Slik det er nå minner det om noe vi senere skal oppleve, nemlig varme og fuktige netter
 
 
Strandkanten Kafe er et hyggelig serveringssted poå Nord Koster med nydelige småretter og fullvoksne hamburgere.