1 Juli 09. Svenner

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Wed 1 Jul 2009 10:18
Posisjon: 59:06.682N 10:20.130E

Dagen i går ble brukt på Stauper. Fantastisk vær og over 24 grader i vannet. Vi var vel like mye under som over vann.

Dagen ble brukt til windsurfing, wakeboard, fiskefangst med hawaislynge og en ny runde rydding. Nå kan vi se dørken i salongen, og det  betyr at vi har fremdrift ! Bra at seilvinden uteblir slik skipperen ikke blir grintete over ikke å kunne seile pga. rot nede. Mulig noen synes at aktivitetsnivået er noe høyt, men som vi sier; det er viktig å bruke tiden godt, vi har jo bare våre stakkardslige tilmålte seksogfemtiuker å gjøre det på !

Grytidlig opp (1000) og avreise til Svenner som vi ankommer i 1200 tiden. Overfarten var en av de sjeldne, med havblikk og sol fra en skyfri himmel.

Nå er det tid for frokost her på Svenner.