13 Okt. Madeira

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 15 Oct 2009 19:24
Posisjon 32:38.720N 16:54.492W
Turistfelledag nr. 1 
 
Vi tok skiheisen til toppen, et sted som heter Monte. Her har kjente personligheter både levd og dødd. Det koster friske 10euro og ta taubanen opp. 12 euro for å skli ned på kjelke (hvis man klarer å motstå maset om driks fra sledekjørerne), 6-7euro hvis man vil ta taxi videre ned til sentrum (vi gikk, men røk på noen øl og cola underveis). 10 euro hvis man vil besøke hagen på toppen etc. etc. Som det heter i reisehåndboken: avoid !
 
Etterpå gikk vi på museum. Det skulle være et som omhandlet Madeiras historie. Det var greit nok, men 10 euro for å lese noen plansjer var i overkant synes vi.
 
Nevnte jeg at de skal ha 38 euro natten for å fortøye her i Funchal ? Strømmen er av&på, og internet er levert av Madeira, og er gratis, men slipper ikke inn på de vanligste POP-serverne, bla. Tele2 og MailAsail. Det betyr at de av oss som ennå ikke er over på hotmail ikke får lest mailen sin. Dessuten har nettet vært nede noen dager. Vi ringte helpdesk, og jammen meg begynte ting å skje allerede etter to dager.
 
Jeg har en slik Vodafone stick, så jeg redder meg i havn på den måten.
 
Anyway, vi koste oss skikkelig, men rakk ikke elektrisitetsmuseet.