14 Okt. Madeira

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 15 Oct 2009 19:58
Posisjon 32:38.720N 16:54.492W
Turistfelledag numero-dos
 
Jeeeezzzzzz, er det mulig. Vi klarte aldri å komme oss opp i bakgatene for å lete opp billige leiebiler, men MÅTTE jo selvsagt bruke firmaet nede i havna. Det ved siden av de store yachtene..Der de rike parkerer bilene sine..Der øl'en koster 3-gangern ift oppe ibyen. Der haiene er over deg for å selge deg alt fra 2-timers turer på mega-cat's til havfiske fra Haisommer-båter...ja du skjønner sikkert hvor jeg vil. Derfor var det hakeslepp da mannen skulle ha skarve 33 euro for en hel dag, inkl fri km og bare en egenandel på 175 euro hvis man skulle kræsje. Det han glemte var å montere en ordentlig motor i bilen. Vi brukte 2-giret nesten hele dagen. Ikke rart bensinutgiftene ble høyere enn leien..
 
Turen ble en av de uforglemmelige. Bakker opp og bakker ned. Vi fikk helt hjemlengsel da den ene dalen etter den andre ble passert. Ikke noe snø på toppene, men en masse kuer. Vi var innom Porto Do Monez (tenk på portemone) og badet i de "naturlige" badene (sjekk bildene). Vi kjørte også en tur opp på den høyeste toppen, Pico Di Oreiro (1800..) Her oppe var utsikten magisk. Vi så ned på skyene, omtrent som når du tar av med morraflyet fra Gardermoen, og akkurat har passert det lave Cumulus-laget før kursen settes vestover til feks. Bergen og kaffen er servert......bortsett fra at dagen ikke skal ødelegges av møter men bare preges av naturopplevelser.
 
Ut fra Escape