26 Juli 09. Laso

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 30 Jul 2009 15:51
Posisjon 57:17.768N 10:55.454E

Siste natten med gjengen

På grunn av manglende internettilgang kommer disse rapportene litt sent og uten bilder fordi jeg sender de via iridiumen

I morgen skilles våre veier. Vi drar sørover, og de andre nordover på vei tilbake til skrivebordet. Åhhhhh, som vi misunner de (not)....

Ninas 29 års bursdag ble behørig feiret med nydelig middag ombord i Sailabout. Krepsehaler bakt i hvitløksmør med et par forretter som bestod av bruchetta og knasebrød samt diverse hvite og røde viner. Det ble sent.....

Tidlig (etter forholdene) om morgenen tirsdag dukket Stefania fra Queen of Harts og Seilmagasinet opp. De drar på langtur neste år, og ligger i sin seilbåt på østsiden av øya. De var på sykkeltur da de oppdaget oss ved kai sammen med Sailabout som Stefania seilte paralellt med over Atlanteren for to år siden. Det var hyggelig å se igjen familien Nilsen som vi sist så ifbm. vår avreise.

I morgen drar vi videre til Samsø. Det er meldt lite vind, så det blir nok motordunking mesteparten av dagen. Vi har forhalt slik at vi slipper å vekke de andre. Vi planlegger avreise i åttetiden. Det er et stykke ned, og vi regner med å bruke mesteparten av dagen.