23 Okt. Las Galletas badeland, Tenerife

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sun 25 Oct 2009 17:15
Posisjon 27:53.737N 16:33.623W
Badeland, Tenerife
 
Siam Park ligger i skråningen overfor Playa Las Americas og er et badeland med mange morsomme attraksjoner. Vi dro avgårde sammen med gutta i Johanna og tok bussen inn. Bussen kostet 1,4 euro, og var innom alle veiene mellom Las Galletas og parken. Kilometerprisen ble derfor meget lav, og kan anbefales for de som ønsker valuta for pengene og å se alle hotellene, barene, butikkene og de bleke engelskmennene i denne syndens pøl. Hva er det egentlig med disse britene ? De er hvite når de kommer ned i varmen, og røde når de drar. Jeg har til dags dato aldri sett en brun brite !
 
Anyway, vi ankom parken og gikk rett bort til luka og betalte. Det er off-seasoning så det var ingen kø. Når damen presenterte summen hun skulle ha for 3 personer måtte jeg gjøre henne oppmerksom på at vi bare skulle besøke parken, ikke kjøpe den !
27 euro pr. hodet for å bli våt! Vel, det var faktisk nesten verdt pengene. Attraksjonene var faktisk veldig morsomme, med alt fra kjempedropp til sklier i tunneller og flåteferd i halfpipes. Og ja, skippern testet droppet.
Nå er det jo allment kjent at vi frivillig bruker tid på disse øyene i påvente av overfarten, men kjære, å dra hit på ferie, no way.
Ved utgangen var det et basseng med seler. Vi stod lenge å så på. Den eldste hadde en utfordrer som hele tiden skulle teste ut grenser, så gammern måtte stadig vekk jage han vekk fra sin hjertets utkårede.
 
Etter badeland tok vi gratisbuss ned til Playaen og satt oss til rette på Hooters bla. for å se på surferne. Det var utsikt for noen og enhver...
 
Marinaen er vi veldig fornøyd med. Passe stor, og super service. Iskalde 1/2-litere i nedkjølte glass til 1,5euro lar seg også høre.
 
Her ligger det nå ikke mindre enn 4 norske båter. Johanna, Timeout, Trollwind og Escape.
 
Ut fra Escape