Påsketur - Strømstad

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sat 7 Apr 2007 14:23

Dagen gikk med til handling. Droppet planen om å gå til Koster da det var meldt litt kraftig og ugunstig vind.

Påskelam ble tilberedt. Lammelåret ble spekket med hele hvitløks fedd, delt i to og svidd i en stekepanne. Resten av stekingen foregikk i langpanne med sølvfolie UNDER lammet på svakeste flamme midt i ovnen.....nyyyyyydelig rosa med rødkål, poteter og rødvin fra flaske!

Kvelden ble avsluttet med besøk av JP ++ ombord i Escape.


This e-mail and any attachment are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is solely intended for the person(s) named above. If you are not the intended recipient, any reading, use, disclosure, copying or distribution of all or parts of this e-mail or associated attachments is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify the sender immediately by replying to this message or by telephone and delete this e-mail and any attachments permanently from your system.