Påsketur - Oscarsborg til Strømstad

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 6 Apr 2007 14:20

Morgenen opprandt med knallsol og null vind !
Skipperen må innrømme at han hadde sine bange anelser ang. vårt reisemål da han gikk til ro kvelden i forveien. Med slike vindforhold kunne hele turen ende nettop på Oscarsborg.

Med Thomas og kompisene fremdeles til køys, kastet skipper og kommandør loss. Med morgenkaffe i morgensol skled vi sydover for motorkraft. Det var absolutt helt vindstille. Vi håpet det skulle bedre seg når vi kom klar av Tofte. Først etter Gullholmen kom det et lite pust som vi begjærlig utnyttet som en støttespiller til Volvo.

Larkollen ble passert, fremdeles i nydelig sol og blikkstille sjø. Luftspeilingene gjorde at vi etterhvert kunne skimte Torbjørnskjær sveve i luften langt der fremme.

Vinden tiltok noe, og Volvo fikk hvile. Etter at Søstrene ble passert blåste det ca. 6-8m/s, først nordfra, så fra vest og i innløpet til Kosterfjorden fra syd-vest. I en fantastisk ettermiddags sol krysset vi ned kosterfjorden og sløret så inn ferjeløpet til det forjettede land. Fikk plass på innsiden av fiskebrygga.

Ankerdram med solen i fjeset. Jan P. og Haakon med fruer kom inn litt senere, og kvelden ble avsluttet under "forteltet" i Escape.


This e-mail and any attachment are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is solely intended for the person(s) named above. If you are not the intended recipient, any reading, use, disclosure, copying or distribution of all or parts of this e-mail or associated attachments is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify the sender immediately by replying to this message or by telephone and delete this e-mail and any attachments permanently from your system.