The Start

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 1 Dec 2006 10:54
Title: The Start

Dette er første innlegg i loggboken vår. Vi er en familie på 4 som tar oss et drøyt år fri for å seile "melkeruta" inkl. ARC

Planlagt avreisedato er 18 Juni 2009 Kl. 1410

Datoen ble satt sist vinter. Iflg. mange langtur seilere, skjer det ingenting før man har bestemt seg for en dato. Nå har jeg brukt et snaut år på å "tro" på datoen, og ting har begynt å skje. Det er mange ting som skal på plass, både forberedelser av båt og mannskap.

Følg med videre i våre forberedelser.

mvh tg


This e-mail and any attachment are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is solely intended for the person(s) named above. If you are not the intended recipient, any reading, use, disclosure, copying or distribution of all or parts of this e-mail or associated attachments is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify the sender immediately by replying to this message or by telephone and delete this e-mail and any attachments permanently from your system.