15 Juli 09. Gluppø

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Wed 15 Jul 2009 07:10
Posisjon 58:34.740N 11:12.730E

Vi ble en dag til på Gluppø. Været ble veldig bra med sol fra skyfri himmel. Etterhvert dukket Steinar, Tom Hex sin bror, opp sammen med et vennepar.

Været inbød til vannsportaktiviteter med kajakkpadling og vindsurfing, og noen lot seg bake på stenene. Felles grillings på stranden om kvelden og filmkveld ombord i Escape for barna.

I dag er planen å gå til Vãderøyene litt sør for oss. Været var meldt fint i går kveld, men nå blåser det faktisk litt opp og SMHI har endret varselet til 50% mulighet for vinder over 10m/s. Det er ikke mer enn fin seilevind, men skal vi ligge på Vãderøyene bør det være rolig. Det var sol i 0800 tiden da skippern tok morgenbadet, men nå har det skyet til. YR melder litt nedbør ila. dagen. Vi får ta et øyråd når folket våkner.

Nå er det sikkert noen som lurer på hva vi egentlig driver med her oppe i nord når vi er frie som fuglen og bare kan sette kurs sydover. Vi er da såpass bereiste at vi mener det er lite som kan måle seg med en norsk sommer på sjøen når været er fint og venner er innen rekkevidde. Thomas SKAL være i Marstrand søndag for å si hei til en kompis. Etter det er det over til Danmark og videre nedover.

Nå må jeg ha en kaffekopp til.....