Sommerferien 2008: Koster

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Mon 4 Aug 2008 16:39
Posisjon: 58:53.619N 11:00.720E
Motor:  706.6h
Motortimer hittil: 47.5
Trip: ca. 15 nm
Utseilt: 320 nm
 
Tidlig opp og kurs for Strømstad. Litt shopping og kos i en uvanlig tom havn. Tydelig at de fleste har avsluttet ferien innen felles-rammen!
Ut til Kostersund, og sidelengs utenpå Hex. Regnet og vinden øker. Kose-dag under dekk med film og diverse vaskejobber. Sus og skipper'n gikk tur rundt øye, og mimret om tiden vi teltet på Nord Koster. Kosterbadet (restaurant og bar) hvor vi mange kvelder har kost oss i hyggelig lag var nå redusert til et stort hull i bakken. Campingen var fremdeles full av småbarnsforeldre. Regnet pisket, og vi var glade vi hadde en varm og tørr båt og vende tilbake til. I kveld blir det fiskesuppe og trubadurspel på Strandkanten med Sailabout og Hex.
---------
Strandkanten restaurant på Koster er et hyggelig sted med litt kitchy maritim innredning(...jada, bildet er brukt før, men er ikke dårlig av den grunn)