Sommerferien 2008: Svenner

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 5 Aug 2008 21:55
Posisjon: 58:58.209N 10:08.778E
Motor:  710h
Motortimer hittil: 51.5
Trip: 27 nm
Utseilt: 347
 
Svenner. Alltid hyggelig å komme inn hit. Fredelig idyll, helt fri for uprentensiøs adferd. Småbarnsfamilier som fisker Berggylte, grupper som samles inne ved fyrboligen for grilling og genuint intereserte seilere som søker en rolig nattehavn. Etter en fin overfart, dog med veldig vekslende vind, fant vi en fin plass longside nesten innerst i bukta. Vinden over sundet fra Koster varierte mellom 4 og 10 m/s. Det gir dårlig fart i båten vår, som ikke er den raskeste i akselerasjonen. Vi ankom sent på ettermiddagen, og fisket litt agn-fisk fra båten. Dvs. Thomas brukte Hawai slyngen sin effektivt. Teiner ble ladet med Berggylte og hamburgere fra i går. Vi satt teinene på utsiden av fyret, og håper det ikke blåser for mye i morgen slik at vi får berget bruket (et bruk kan være både en bondegård, og et sett fiskeredskaper, feks. garn eller teiner) Mens Thomas og faderen satt teiner, lagde Susanne i stand et enkelt kveldsmåltid bestående av Bruchetta med kaviar, løk og rømme. Carpachio m/ristet loff, og smørristet kyllingbryst i chilisaus. Det hele ble skyllet ned med en lett Amarone. Livet er til å holde ut....
 
--------
 
Thomas og Svenner:
 
 
 
Forrett nr. 2 er servert: