Sommerferien 2008: Åsgårdstrand

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Wed 6 Aug 2008 23:59
Posisjon: 58:58.209N 10:08.778E
Motor:  710h
Motortimer hittil: 51.5
Trip: 32 nm
Utseilt: 374
 
Det blåste opp fra syd om natten, og da ligger man ikke spesielt godt på Svenner. De fleste båtene rundt oss gikk om morgenen. Vi hadde morgenbad og dro ut for å dra teiner. Fine krabber, en kjempestor og 5 mindre. Middagen var reddet. Værmeldingene sprikte i alle retninger, men vi var enige om at vi ikke ønsket å ligge lenger på Svenner med den svellen vi hadde opplevd igjennom natten. Turen gik nordover, med makrelldorging. 4 fine pir ble resultatet. Innom Stauper, men der blåste det rett inn, så vi gikk videre. Ønsket ikke å svaie i Tallakshavn, så vi snuste litt på et par muligheter videre nord, men det er ikke mange havner som tar både vind fra syd, og den meldte vindene fra øst/nord. Endte opp i Åsgårdstrand, og hadde en fin kveld med Hex. Vinden snudde på nord ila. kvelden og det ble en urolig natt med rykking i fortøyninger.
 
---------
 
Mating av småfugler i Åsgårdstrand: