Sommerferie 2007: Evjesund - Sandspollen

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sat 28 Jul 2007 08:58
Posisjon: 59:39.896N 10:34.963E
Dato: Lørdag 28.07.2007
 
Beklager å måtte gjenta meg selv, men det ble nok en KANON seilas nordover mot mandags-angsten. Startet opp med stor og genua, men setter genaker ved Gullholmen. Nærmere Tofte blir det litt platt, og vi begynner å pendle. Ned med dyret...
 
Finner en fin plass i Sandspollen, og med Hexene longside blir det rendevouz med Møllers. Endelig får vi omvisning i deres flunkende nye Dufour 42. To ratt og greier (velkommen etter :-)) Dansestang til Anita, og veldig smakfulll innredning. Synd at D-Yachts ikke fikk det til.
Ufortjent mye negativ oppmerksomhet. Båtene er en farlig utfordrer til de fleste merker.
 
Fin, men kald kveld med Hex og Møller. Stemningen er kanskje litt preget av den dårlige sommeren som nå er over....