Sommerferien 2008: Hunnebostrand

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 15 Jul 2008 21:43
Posisjon: 58:26.490N 11:17.706E
Motor: 666 h
Motortimer hittil: 16
Trip: 16.22 nm
Utseilt: 94.3 nm
 
Kvelden i Grebbestad ble avsluttet på Røde Orm. Stor stemning. Dansen gikk så gulvet (som er en brygge) svaiet. Thomas debuterte på dansegulvet (tror jeg) med Anniken som partner. Skipperen tok ansvar og trakk seg først, vi hadde jo en strabasiøs tur innaskjærs ned til Hunnebostad å forberede osss til.
 
Tirsdag gikk vi fra Grebbestad til Hunnebostrand for motor med vinden midt i mot. Overskyet og litt regn i luften. Dette ligner veldig på fjoråret.....
Hunnebosrand var full, noe den vistnok alltid er om sommeren. Mye kaos før vi fikk lagt oss i andre rekke med en spagetti av ankere for å skåne de på innsiden. Det blåser friskt, rundt 14-15 m/s. Vi ligger forøvrig bak Sailabout, kjent langturbåt som kom hjem i fjor.
 
Thea ble plutselig observert på den andre siden av havna. En kort jolletur senere ble Christin observert ombord i Marelia. Tom måtte jobbe noen timer, så vi avtalte å møtes senere. Vi så de igjen senere på pizza restauranten, men det er selvsagt mye gjensyns-selskapeligheter for de som kommer hjem, så vi ble enige om å snakkes senere.
 
Middag ombord for de voksne på Escape. Barna dro inn til land og gikk på pizza restaurant. Etter middag var det tur til toppen av fjellet.
Thomas og Karoline løp/klatret rett opp fjellveggen. De tok det som trening. Thomas gjennomfører forøvrig barmark/fotball programmet sitt hver dag.
 
Her ser vi barna på toppen av fjellet med utsikt utover Hunnebostrand. Det blåste ganske frisk, faktisk så friskt at man kunne lene seg på vinden.
 
 
 
Koselig småhusbebyggelse.
 
 
 
Thomas med havna langt der ned (det er ikke lett å holde kameraet stille i 17-18 m/s)
 
 
 
Solen titter frem under skyene på sin vei ned i havet. Bohuslänkysten på sitt mest sjarmerende.