{19:40.000N 37:11.000W} 30 Nov. Åttende døgnet på ha vet.

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Mon 30 Nov 2009 20:37
<p>Posisjon 19:40.000N 37:11.000W<p>
Åttende døgnet på havet.<!--more--><p>
 
Det blir en litt kort rapport i dag. Vi har hatt hendene fulle sist natt med jibbing og reving. Det har vært friskt i hele dag, opp i 15sm og bølger som står i stil. Det er meldt økende til natten, så vi skal ihvertfall ha en person på vakt til enhver tid (ironisk)
 
Sus skled på benken som var våt etter en squall og slo seg. Leppen hennes sprakk på innsiden. Heldigvis holdt kjeven. Etter noen timer i senga var hun tilbake i full bysse og vakttjeneste. Koteletter og potetstappe til middag. Kald pizza til lunsj (rester fra i går).
 
GUTTER, MORRA DERRES ER TØFFF!
 
Må bare si litt om bølgene. De er fantastisk vakre, faktisk. Ikke skremmende som man kanskje skulle tro. Når jeg skriver dette sitter jeg i cockpit og det er blitt mørkt. Fullmånen lyser opp rett aktenfor oss. Jeg ser det skinner i de store bølgene som tar igjen båten og løfter den opp. Innimellom kommer det en sværing som liksom glefser etter hekken vår, men vi smetter akkurat unna hver gang. Alt vi har fått omord er litt sprut på den akterste benken. Tidligere i dag lå jeg å sov litt i salongen med vinduet oppe. Det kom en sværing som la oss godt over på siden og leverte en skikkelig sprut rett inn av vinduet og ned i ansiktet mitt. Vinduet måtte igjen, men da ble det så varmt at jeg like godt kunne stå opp.
 
Ellers har vi passert halveis i dag, men vi venter med feiringen til det blir litt roligere.
 
 
 
Utseilt distanse sjette døgn : 185 nm
Utseilt distanse totalt: 1389nm
Gjenstående til St. Lucia: Ca 1342nm
 
</p>