2 Juli 09. Svenner

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 2 Jul 2009 07:48

Posisjon: 59:06.682N 10:20.130E

Etter en dag på Svenner settes nå kursen til Strømstad for å handle. De eldste har også lyst på en liten tur på byen. De får regne taxibåt ut til Koster som en del av de utgiftene. Skippern ligger ikke i Strømstad havn om natten i juli frivillig. Det ser ut til å bli  motorkjøring, ikke et vindpust og sjøen er blank.

Dagen i går er det ikke så mye å fortelle om, bading, bading og litt bading. Thomas hadde forøvrig en alternativ aktivitet, og det er å perfeksjonere seg i sin ferdighet med Hawaislyngen. Nå er han nede i 7 sekunder fra fisken er lokalisert til den spreller hjelpeløs på "djevelens" gaffel. Han begynner å bli en fare for bestanden av Bergjylte på Svenner.

Hvis Sailabout kunne skrive oppskriften på sin Mojito på bloggen hadde vi vært veldig takknemlige. Skipperen husker dessverre ikke blandingsforholdet, og har fått påpakk fra Commander in Chef.