Sommerferien 2008: Ytre Huø

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Thu 31 Jul 2008 21:23
Posisjon: 58:27.571N 11:16.929E
Motor:  696h
Motortimer hittil: 37
Trip: 25 nm
Utseilt: 286 nm
 
Dårlig søvn på svai i bukta utenfor Kjerringøya. Kjettingen skrapte frem og tilbake over steinene på bunnen. Opp tidlig til morgenbad og kaffe i praktfullt solskin. Avreise 0900 med kurs for ny uthavn utenfor Hunnebostrand: Ytre Huø. Innom Smøgen for å handle. Kvelende varmt inne i "snobbhamnen". Smøgen er for skipperen død. Kun T-Shirt butikker og et sett gjenglemte festløver fra 80 åra å se. Fort ut for å bade, og så gjennom Sotekanalen. Sailabout er på plass igjen sammen med resten av "gjengen". Fantastisk ettermiddag og kveld inntil svabergene med bading/vaking, krabber til middag og enda en utrolig solnedgang over Vãderøyene hvor ferden går i morgen.
 
-----
 
Thomas har reddet middagen med en Berggylte på 7-8 gram tatt på Hawai slynge:
 
Tom på vei på tur med Meeko (litt redd for kameraet):
 
 
 
Solnedgang over Vãderøyene:
 
 
 
 
Hex, Sailabout og Escape samles igjen for å nyte solnedgangen: