10 Okt. Porto Santo Quadro Bikes

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 13 Oct 2009 09:44
Posisjon 33:03.760N 16:18.926W
Vi leide quadro bikes på Porto Santo
 
Sjappa nærmest havna skulle ha 50 euro, og den litt bortenfor skulle ha 35, og de hadde 330 kubikkere i stedet for 250. Valget var ikke vanskelig. Escape og Cantare dro avgårde om morgenen, dvs. det ble en liten forsinkelse da Sofia kræsjet den første biken slik at forhjulene stod hver sin vei..vel, etter et par timer var vi på veien. Turen gikk sydover, vestover og så nordover. Vi besteg et lite fjell, og spiste lunsj med falkeoversikt til flyplassen. Et kult sted for plain-spottere. Det er bare det at det kommer ikke mange fly ila. en uke. Vi så kun 2 på den uken vi var der.
 
Vi har også fått malt Escape logoen på muren, så nå er vi i godt selskap.