Sommerferie 2007: Skagen

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sun 15 Jul 2007 22:11
 
Posisjon: 57:17.791N 10:55.516E
Dato: Søndag 15.07.07
 
Greit vær. De voksne går tur helt ut til tuppen av grenen. Godt å røre seg litt. Guttene er over alle hauger. Middag ombord, og en liiiiiten tur på Buddy Holly om kvelden. Stedet er egentlig genialt, med helt riktig musikk, og aldersgrense på 24 år. På vei hjem stopper vi ved superyachten KOKOMO som er eid av Lang Walker. Han seiler FARR40, og bor gjerne i en av superyachtene sine unde regattaene. KOKOMO er en en-master på 170 fot. Han bruker den faktisk som seilbåt. Vi kom ned på kaia akkurat i det de skulle legge ifra. De skulle videre til Bergen tror jeg. Klokka var ca. 0200, og MR. Walker var i ferd med å avslutte en sen middag kunne vi se. I det det bare er to trosser igjen, spaserer han ut på dekk for å strekke litt på bena. Sus kunne ikke dy seg, og roper opp til han om det er hans båt. Han svarer ja, og vi blir faktisk stående å prate med han i en drøy halvtime, mens crewet står avventende med de siste trossene i hendene. Hyggelig fyr...
 
 
KOKOMO har lys under vannlinjen, og det kommer en sånn svosjende "Star War" lyd når de blir skrudd på....