Sommerferien 2008: Koster

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Mon 4 Aug 2008 23:30
Posisjon: 58:53.619N 11:00.720E
Motor:  706.6h
Motortimer hittil: 47.5
Trip: 0 nm
Utseilt: 320
 
På utallige oppfordringer vil jeg med dette bibringe det usannsynlige positive inntrykket av Koster som vi i kveld har vært forunt å dele med både Hex og Sailabout ( to mer-eller-mindre kjente båter som frekventerer Svenskekysten for tiden)
Etter en heller traumatisk ettermiddag(regn, regn, regn), tilbrang vi (nytt norsk ord) kvelden på Strandkanten kafe. Kjempehyggelig, med god mat og drikke i hyggelig lag med Hex og Sailabout. Bandet, som bestod av to trubadurer fra Strømstad, lagde skikkelig god stemning med sitt brede repertoar med låter som spente fra Taube til Stones.
 
------
 
Hex, Sailabout og Escape på Strandkanten m/band:
 
 
.......Escape til høyre, tatt rett forfra...med vitner....vi gir oss ikke på tørre møkka...antenner teller fremdeles ikke....:
 
 
Glade gutter....
 
...og glade sønner/mødre...
 
 
Skipperen tar sin årlige svingom...