14 Juli 09. Gluppø

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 14 Jul 2009 10:23

 Posisjon 58:34.740N 11:12.730E

 Avskjed med Bjørn og hans familie mandag ettermiddag. Vi treffer de kanskje igjen lenger sør.

Vi har fått nok av havner for en stund, og reiser ut til Gluppø, en stor idyllisk uthavn utenfor Fjellbacka. Vi ankommer i 1800 tiden og leter litt etter plass. Vi holder godt klar av en markert 1-meter, men toucher allikevel en 2-meter som ikke er markert. Farten var knapt 1/2 knop, så ingen skade er registrert.

Finner etterhvert en fin plass, rett ved det søndre løpet. Etterhvert senker roen seg over flåten (Hex og Escape). Det er middagstid, og etter middag skal alle barn avreagere litt med jollekjøring.....ikke mye gøy å høre på. En gummibåt som kjører i ring på full fart rett ved oss får beskjed om å gjøre det der de hører til.

....nå lukter det bacon her !