Sommerferien 2008: Siste dag på jobben

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 11 Jul 2008 09:48

Posisjon: 59:53.431N 10:32.982E

Kjører skrivebord enda noen timer, men i ettermiddag drar vi. Første stopp blir Sandspollen hvor vi skal møte Smily4-gjengen som er tilbake fra sin langtur, se: http://blog.mailasail.com/smily4

Utsikten i øyeblikket:


Picture (Metafile)This e-mail and any attachment are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is solely intended for the person(s) named above. If you are not the intended recipient, any reading, use, disclosure, copying or distribution of all or parts of this e-mail or associated attachments is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify the sender immediately by replying to this message or by telephone and delete this e-mail and any attachments permanently from your system.