Påsketur - Strømstad til Oslo

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sun 8 Apr 2007 14:33

Våknet sent men godt til fint vær. Avreise ca. 1130.

Gikk ut gjennom Bommen og satte seil litt før Tisler. Lite vind, men riktig reting. Vinden økte på etterhvert (max 10m/s), og vi fikk en fin seilas oppover. Sol og fint vær.

Ved passering Larkollen sluttet det å blåse, men til gjengjeld begynte det å sne. Over Breiangen var det nede i 100m sikt. Veldig tett snedrev. Jeg var da veldig glad for radaren som kunne vise meg Bastøyferjenes ferd på kryss&tvers

Det er veldig kaldt med bare tynne Regatta seilstøvler og "kontor sokker". Lærte en lekse her.

I havn ca. 2130 med 5-6cm snø på dekk....

Ved avlevering av Thomas sin kompis, var jeg uheldig å skli ut av veien med bilen innerst i en blindvei. Det hjalp ikke at jeg hadde vinterdekk. Måtte ha hjelp av NAF. Naboene til kompisen kunne fortelle at i den bakken hadde "alle" kjørt ut. Hadde vært hyggelig med en telefon i forkant sier nå jeg! Fordi jeg kjører en gammel bil, ble det overhodet ingen skader. Hadde den vært ny ville den antakeligvis vært vrak. Det er noen naturlover som ingen helt har klart å forklare......

Alt i alt en veldig fin tur.


This e-mail and any attachment are confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. It is solely intended for the person(s) named above. If you are not the intended recipient, any reading, use, disclosure, copying or distribution of all or parts of this e-mail or associated attachments is strictly prohibited. If you are not an intended recipient, please notify the sender immediately by replying to this message or by telephone and delete this e-mail and any attachments permanently from your system.