13 Sept Islas De Sies

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Sun 13 Sep 2009 11:38
Posisjon 42:13.400N 8:54.634W<p>
Lørdag kveld på Islas de Sies
 
Vi kom oss etterhvert avgårde, og tuslet ut til øyene hvor vi ankret opp sammen med ca. 30 andre båter. Det var lørdag, så det var en god del locals som var ute. Vi har lagt oss på den midterste ankringsplassen. Jeg tror det heter Playa del Rodas. Det er to restauranter inne på land ser vi, og det var en del støy i fra en av de i natt. De sluttet ikke før 0500 tiden, men jeg våknet bare et par ganger, så man er utvilt og klar.
 
Det ble morgenbad, men vannet er kaldt(18). Sola titter frem, og forhåpentligvis forsvinner snart tåken.
 
Nå skal vi teste SSB radioen på et par utvalgte frekvenser. Jeg synes vel egentlig at den ikke helt har levd opp til forventningene, men det har nok mye å gjøre med at jeg er uerfaren. Man skal dessuten ha noen å snakke med, og man skal vite hvilke frekvenser som er bra til hvilke tider etc. Xantia er på vei sørover fra Baiona, og vi har avtalt å teste 3 frekvenser nå kl. 1200
 
Senere skal vi utforske øya. Sus ligger litt lenger i dag med sår hals. Det ble nok litt mye bading i går.