23 Juli 09. Skagen

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Fri 24 Jul 2009 08:08
Posisjon 57:43.133N 10:35.336E

Regn, regn, regn og atter regn

Det regnet når vi stod opp, og det regnet når vi la oss. Det var riktignok noen korte opphold ila dagen, men ikke lange nok til å lokke frem sommerstemningen. Været er dårlig over hele europa, ihvertfall den seil-bare delen, så vi får bare slå oss til ro med det.

Det ble i stedet for strandtur innedag med full opprydding og vask av kjøleboks og kjøleskap. Det er utrolig hva som gjemmer seg i slike skap. Feks. fant vi et par middager som bare lå der og råtnet uten å si fra..

Etterhvert ankom Hex med sitt nye mannskap, og skippern fikk overlevert reservedeler til seilbrettet og barbermaskinen som noen av det tidligere mannskapet hadde tatt med seg hjem fra Smøgen. Takk til Emma for kurerjobben. I dag skal skippern prøve barbermaskinen.

Det ble enkel middag på gatekjøkken. Dobbel baconburger med toppings og påmfri. Det hele ble rundet av med en tur på ishjørnet.

Tidlig til sengs. Fredag er det jobbedag hvis været tillater det. Nå setter vi snart kurs sørover, og den store radarreflektoren må snart være på plass. Det er også litt dårlig lys i instrumentene, noe som antageligvis skyldes at jeg har koblet opp litt for mange enheter på SeaTalk bussen uten å ha sørget for ekstra strømtilførsel. Enkel oppgave å løse i teori, men strømmen skal inn i motsatt ende av bussen, og det betyr at pod'en over nedgangen må demonteres og kabler strekkes innenfor trekket oppunder dekk. Nok om det...